wyszukiwarka
apetyczne
brownie
chleb
ciasteczka
ciasto
deser
granola
klopsiki
krewetki
mąka
musli
obiad
owsianka
papryka faszerowana
pieczywo
pierś z kurczaka
piwo
pizza
płatki
polędwiczki
pralinki
przekąski
restauracja
rurki
ryba
schabowy
sezamki
sos do makaronu
śniadanie
tort
turystyczne
wędlina
zakupy dietetyczne
żeberka
poniedziałek, 14 marca 2016
PIERŚ Z KURCZAKA ze szpinakiem
Dzisiaj nieco inny smak tego samego dania.
Pierś z kurczaka, usmażoną w panierce z jajka i rozdrobnionych płatków kukurydzianych, przykrywam warstwą duszonego szpinaku (z sola, pieprzem, sikiem z cytryny i odrobiną masła), a następnie oczywiście posypuję moją ulubioną tartą mozarellą i chwilę zapiekam.
Smak zdecydowanie łagodniejszy, niż w wariancie z szynką parmeńską, a mięso bardziej soczyste.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz