wyszukiwarka
apetyczne
brownie
chleb
ciasteczka
ciasto
deser
granola
klopsiki
krewetki
mąka
musli
obiad
owsianka
papryka faszerowana
pieczywo
pierś z kurczaka
piwo
pizza
płatki
polędwiczki
pralinki
przekąski
restauracja
rurki
ryba
schabowy
sezamki
sos do makaronu
śniadanie
tort
turystyczne
wędlina
zakupy dietetyczne
żeberka
piątek, 29 kwietnia 2016
ŻEBERKA najprościej
Składniki:
cienkie paski żeberek (ja akurat nie lubię takich z grubą warstwą mięsa)
Podlaska przyprawa do gulaszu (Dary Natury), sól, pieprz
Mięso kroję na porcje i obsmażam z każdej strony na suchej patelni teflonowej. Przekładam do szybkowara, posypuję solidnie przyprawami, zalewam wodą i duszę ok. 1 godz. Mięso wychodzi mięciutkie, soczyste i aromatyczne.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz